Skip to content

GRØNNSAKSSUPPE MED TROLLMATCHA

Ingredienser
1/2 kålrot
1/2 blomkål
1/2 brokkoli
2 poteter
3 gulrøtter
1/2 pk middagspølser
2 terninger pølsebuljong
1 ts Trollmatcha
1 liter vann

Kutt opp grønnsakene i terninger og kok opp vannet med Trollmatcha og pølsebuljong. Ha grønnsakene oppi kasserollen, og kutt deretter opp middagspølsene.
Kok i 20 min, og etter 10 minutter, ha i middagspølsene.

Her går det både an å ha Trollmatchaen sammen med kraften og/eller strø pulveret oppå den ferdige suppen (slik som illustrert her). Denne oppskriften gir en del suppe, og det er bare å øke oppskriften om du vil ha mer. Smak gjerne til med salt og pepper.

Published on Categories Uncategorized

About Tine Viktoria Buberg

I én kopp med matcha-te, har du like mye antioksidanter som i ti kopper med grønn te. Matcha består av pulveriserte teblader, teblader som dyrkes i skyggen. Dette gjør at planten - Camellia Sinensis - produserer mer theanin og naturlig koffein. På grunn av theaninen, vil ikke koffeinen virke på kroppen på samme måte som kaffe gjør. Du vil heller kjenne en følelse av avslappethet - uten at du blir trøtt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *