Skip to content

SUNNERE FREDAGSTACO

Det er fredag, noe som er synonymt med Gullrekka og taco. Spice opp tacoen med å strø litt Trollmatcha oppå alt fyllet før du lukker lefsa, og nyt deretter både Gullrekka og masse antioksidanter.

Published on Categories Hverdagsmat

About Tine Viktoria Buberg

I én kopp med matcha-te, har du like mye antioksidanter som i ti kopper med grønn te. Matcha består av pulveriserte teblader, teblader som dyrkes i skyggen. Dette gjør at planten - Camellia Sinensis - produserer mer theanin og naturlig koffein. På grunn av theaninen, vil ikke koffeinen virke på kroppen på samme måte som kaffe gjør. Du vil heller kjenne en følelse av avslappethet - uten at du blir trøtt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *